Amoremi tutvus- ja suhteblogi

Armastus: õige kaaslasega kallistamas

Mulle meeldib tavaline armastus

Mõtisklus ...

Inimesed püüavad armastust tänapäeval millegi müstilise, kättesaamatu ja eksklusiivsena kujutada. Mulle tundub selline lähenemine ebavajalik või isegi tobe. Eelistan… tavalist armastust.

See on see, kui oled koos oma armsamaga ja saad aru, et see ongi armastus ja ootamine on läbi ja see on kõik, mis sellest edasi saab. Kogemus, mis on lihtne, mugav ja õrn.

Mulle meeldivad isegi tavalised asjad nagu armsamale „head ööd” või „tere hommikust” ütlemine ja iga õhtu uinudes enda kõrval voodis sama hingamise kuulmine.

Mulle meeldib oma armastust väljendada lihtsal ja tavalisel moel. Ma ei pea ütlema midagi vaimukat või tabavat või sügavmõttelist. Ma lihtsalt ütlen „armastan sind” ja siis räägin, millest parajasti mõtlen, selle asemel, et püüda mõttehiiglasena mõjuda. Nii tore on armastatud inimesega lihtsalt vestelda, kõigest ja mitte millestki korraga, end avada. Ja mulle meeldib kui väga ma neil hetkedel endale tõeline ja mina ise tundun.

Need kunagised armumise ja armunud olemise hetked, kus teda nähes liblikad kõhus lendlesid, olid ka muidugi toredad, ja mulle meeldib neid meenutada. Ja siis võrrelda tundega, mida tunnen tema suhtes praegu.

Praegune tunne pole jalustniitev või hingemattev või suurejooneline nagu armastusromaanis või filmis kujutatakse. Küll aga on see omal vaiksel moel jõuline ja kindlust andev. See kinnitab, et mul on keegi, keda usaldada, kes tunneb mind läbi ja lõhki. Et isegi mu sügavaimaid ja peidetuimad aspektid on teise elava ja hingava olendi jaoks arusaadavad ja vastuvõetavad.

Mulle meeldib tunda, et „see ongi kõik” ongi kõik, mida tahan ja olen alati tahtnud. See ongi see tunne, mis mind magusalt õnnelikuks muudab.