Amoremi tutvus- ja suhteblogi

Naine üksi

Ma pole su kark hetkedel, mil oled „nii üksik”

Mõtisklus ...

Ära arva, et nii ongi, et võid ise valida, millal minu vastu huvi tunda. Ma ei luba end unustada ja kõrvale jätta, kui midagi huvitavat on käimas, ja siis uuesti ette võtta, kui just sulle sobib.

Ma pole su kark ajal, mil tunned end üksildaselt. Ma tahan, et sa hoolid minust iga ärkveloldud hetk – isegi, kui sul on palju muud tähtsat meelel. Mitte ainult siis, kui oled purjus, tavaelust tüdinud või pea on mõtetest tühi. Või siis, kui kell näitab ööd ja tühjus su magamistoas aina rohkem end meelde tuletab.

Ma tahan olla su mõtetes ka siis, kui sul on sõbrad ümber ja elu keeb. Ma tahan, et sulle meenub minuga sõnumeid vahetada ka tihedal tööhetkel. Ma tahan su meelel olla, mitte kuskil mälusopis varuks seismas.

Ma ei nõustu olema vestluspartner siis, kui sa ei leia kedagi paremat, kellega tekstida. Ma ei nõustu laskma endast hoolida ainult siis, kui esmavalikud on käest lastud. Ma pole see, kelle hoolimine sulle enesekindlust juurde süstib, kui elus vankuma lööd.

Kui kavatsed mind armastada, siis ehedalt ja täiega. Näita, et võtad mind tõsiselt. Ole minu jaoks olemas – vaimselt, kellaajast ja tujust hoolimata. Sa ei saa valida, et armastad mu keha, aga mitte kogu ülejäänud mind, mis sellega kaasa tuleb.

Ma ei kavatse pakkuda sulle endast kõike, kui ma sama vastu ei saa. Sa pead mind kohtlema sama hästi kui mina sind. Ma pean tundma, et sa tahad mind, mitte ma ei tüüta ja häiri sind.

Ma isegi ei vasta enam su sõnumitele, kui need kannavad varjatud lisasõnumit, et su huvi lahtub niipea kui teatud vajadused rahuldatud.

Ma ei ravi su haavu kui sa keeldud minu omi isegi nägemast. Mulle pole su ajutist huvi vaja, sest ma otsin midagi sügavamat ja püsivamat.

Mul pole isu oma aega ja energiat raisata, nii et näita, et sa väärid mu hoolimist – muidu ma lihtsalt jalutan minema. Ma lõpetan selle suhte enne kui kahetsen, et su peale oma tundeid raiskasin. Pigem jätkan selle otsimist, mida väärt olen.

Ma pole su kasutada ega rikkuda. Sa ei saa teada, mis tunne on, kui sind armastab keegi minutaoline – sest ma otsin väärilist partnerit, mitte lihtsalt kedagi enda kõrvale.