Amoremi tutvus- ja suhteblogi

Kallima kaisus koos

Sind armastada on tore!

Mõtisklus ...

Sind armastada on tore. See pole mingi pingutus – see on loomulik. Kui koos oleme, siis tundub alati, et aeg lendab.

Olen lõpuks aru saanud, mida armastus tähendab – tänu kõikidele neile hetkedele, kus me oleme koos olnud ja kui ma sind nähes tunnen, et süda tahab rinnust lihtsalt välja hüpata.

Armastus ei peaks tekitama tunnet, et sind piiratakse ja hoitakse tagasi. Sa ei peaks oma vabadusest ja iseseisvusest ilma jääma. Sa ei peaks tundma, et sind imetakse tühjaks ja sulle tehakse liiga.

Armastus peab olema fun!

See võiks tekitada tunde, et sul on nüüd parim võimalik kaaslane, kes mõtleb alati sinu peale ja on valmis seiklustele koos vastu astuma. Et sinu suurim fänn ja väline motiveerija on juba sinu kõrval, kes nii ootab sult pidevat arengut kui ka aitab seda teostada. Et sa oled pärast väsitavat ronimist lõpuks mäe tipus ning võid lihtsalt seal seista ja päikesele vastu naeratada – nagu tobuke.

Sinuga koos tekib mul tunne, et ma ei elagi maa peal, vaid hõljun selle kohal. Pea käib ringi ja ma tantsin vahel köögis su lemmiklaulude järgi, mis on kordama pandud. Sa oled mu ellu toonud valguse ja pannud mind tundma tundeid, mis olid enne pigem võõrad. Sa avasid minus midagi täiesti uut. Müürid südame ümber varisesid kokku ja ma ei kartnud enam kellegi teise lähedal haavatav olla.

Enne sinuga kohtumist ma ei teadnud, et ka suhtes olles võib end täiesti vabana tunda. Ma ei teadnud ka seda tunnet, et olen lõpuks ometi elus oma koha leidnud, kuhu tõesti kuulun.

Sain tänu sulle aru, et armastus teeb kõike muud kui seob ja vangistab meid. Lihtsalt tuleb enda kõrvale see õige inimene leida.
Mul on tunne, et me oleme üksteise jaoks nagu loodud, sest sind armastada on nii kerge.

Vahel mul ei tule und, sest ma hakkan mõtlema millelegi naljakale, mida sa tegid või ütlesid. Kui ma näen telefoniekraanil, et sa helistad, siis mu näole tekib automaatselt naeratus. Ma tunnen, et minu sees pole enam ebameeldivat tühjust, minus on armastust ja ma tunnen üle pika aja end õnnelikuna.

Ma olen valmis sinuga metsa jooksma ja ära eksima. Kõigest olemasolevast nüüd ja kohe loobuda, et koos lahkuda ja näha, mida elul meile veel pakkuda on. Ma tahan sinuga koos eksinud olla. Kasvõi ilma koduta. Tähtede all – ainult sina ja mina.

Sellist armastust nagu meil on, ei saa lihtsalt sõnadega seletada, sest see koosneb ainult sinust ja minust. Ja see on kõik, mida ma vajan.

Su armastamine tekitab minus tunde, et ma olen elus ja mu kõht on liblikaid täis. Kallis. Sinuga on nii hea.