Amoremi tutvus- ja suhteblogi

Mees on üksi ja õnnetu

Mina ei ole see, kes sinu kõrvale jääb

Mõtisklus ...

Mina ei ole see, kes su ellu pidama jääb. Ma poleks selleks kunagi piisavalt lojaalne ega usaldusväärne, piisavalt emotsionaalne, aus ega armastav.

Ma pole kunagi tõeliselt armastanud. Kuigi ma ei karda elada, olen ma oluliselt kartlikum armastamise ees. Tunnistan, et kardan. Ma ei saa armastusest aru. Mulle ei meeldi mõte pühendumisest ainult ühele, sest minu kogemuse põhjal muudavad inimesed pidevalt meelt, et mida nad tahavad.

Ma ei taha sind päris lähedale lasta. Ma isegi ei teaks, kuidas seda teha. Ma ei oskaks tõeliselt haavatav olla. Püüaksin jätta muljet, et oleme lähedased, aga hoiaksin oma tegelikud soovid ja tunded siiski kiivalt enda teada.

Kui su päris lähedale laseksin, siis poleks mul enam minu saladusi. Ja siis ma ei teaks enam, kes ma olen.

Minust ei saaks kunagi partnerit, kellesarnast väärid. Sa väärid kaaslast, kes usaldab sind ja usub sinusse. Kes tahab endast kõik anda ja sinuga ühise elu luua. Sellist, kes su südant ja tuge väärib.

Rõõmsat ja elule avatut nagu sa ise oled. Kes rõõmustab sinu alati rõõmsa meele üle, mitte ei pea sind lapsikuks.

Ma saan aru, et sa pead mind just selliseks, aga ma pean tunnistama, et pole seda. Võiksin ehk olla, kuid peaksin selleks näitlema. Ja sina võiksid sellega ehk isegi leppida, aga sa ei peaks.

Ma tean, et ma seisan ise oma õnnel ees ning kui ma natukene muutuksin, siis võiksime koos õnnelikuks saada. Aga ma kardan, et varsti näeksin end sellisena nagu sina mind näha tahad, mitte sellisena nagu sügaval sisimas olen.

Üksi suudan ma enam-vähem rahul olla. Ma olen leppinud sellega, milline olen ja mida tahan. Ma ei taha end teisele inimesele ohverdada, või et tema teeks seda minu nimel. Me ei peaks koos olemist kuidagi õigustama. Armastus peaks olema loomulik nagu hingamine, täiesti mõtlemisest vaba ja lihtsalt vajalik ellujäämiseks.

Jah, muidugi ma tahan koos sinuga olla. Ma armastan sind ja kõike toredat, mida sa mu ellu tood. Ma tean, et sa tahad mina ka, aga usu – ma olen halvim, mida sa võiksid saada.

Ma kardan asju, mida ei mõista. Ma ei mõista sind ega armastust. Nii et ärme ela pettekujutlustega selle osas, mida me kumbki tahame ja kui erinevad meie tulevikud tegelikult on.

Ma ei püüa tüli tekitada, vaid aus olla – ainsal viisil nagu oskan. Vasta mulle samaga. Edasine on sinu kätes.